HaynesPro a NAS adatszolgáltató partnere

A HaynesPro-t választották a Nexus Automotive International javasolt adatszolgáltatójának. A Nexus egy olyan csoport, mely magába tömöríti az összes autóalkatrész disztribútort.

 Ezáltal a HaynesPro-nak lehetősége nyílik a tagok teljeskörü ellátása az adatok terén, ezzel lehetővé téve részükre a gyorsabb és szakszerübb autójavítási munkákat. A magasabb színvonal és hatékonyabb munka nagyban segít majd a Nexus Automotive tagjainak megemelni az alkatrész eladási számaikat. A Nexus csoport a világ minden táján üzemel és védi tagjai érdekeit valamint felkészíti őket napra kész információkkal a jelen és jövőbeli piaci kihívások leküzdésére.

A HaynesPro-ról röviden:

A cég jelenleg az európai piac vezető online technikai gépjármü adatbázisával rendelkezik a utángyártott alkatrészek tekintetében. 1995-óta szolgálja a mühelyek igényit, több nyelvü adatbázisokkal, melyek információkat tartalmazank a karbantartási, javítási munkákkal kapcsolatban. Továbbá diagnosztikai lehetőségekket kínál valamint fontos adatokkal szolgál a személygépjármü, könnyü tehergépjármüvek és teherautók tekintetében. A cég jelenleg több mint 40.000 felhasználót jegyez Európa szerte. További információk angol nyelven: www.haynespro.com



Vissza

Friss hírek

2017 Januártól sem kötelező a pénztárgép

2016-11-03

Új szabályozások 2016-ban

2015-09-17

Megoldás a papírmunka helyett

2015-08-10