Adatvédelem és felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Azzal, hogy Ön belép a www.indas.hu (Indas Kft 1078 Budapest, Hernád utca 24. továbbiakban INDAS, INDAS Kft.) weboldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználó vagy előfizetője a cég egyik szolgáltatásának sem!

Az indas.hu weboldalon található tartalom az INDAS Kft. tulajdona.

Az INDAS Kft. fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A weboldalhoz tartozó oldalak tartalmi részét, beleértve annak látványtervét is a Magyar törvények védik.

Az INDAS írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részleteinek (tartalmi részek: szöveg, grafika, fotó, audió és videó anyagok, adatforrások, struktúrák, programok stb.) feldolgozása, másolása, valamint értékesítése. Az oldal egyes részeinek tartalmát, kizárólag saját felhasználás célból, információ gyüjtésként saját merevlemezére mentheti, vagy adott esetben kinyomtathatja, de semmilyen esetben nem jogosult bármely részének további felhasználására, esetleges terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

Az INDAS weboldala teljes egészében, beleértve a reklámokat is, szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármelyik részt kivágni, a kivágott részt nyilvánosságra hozni bármilyen módon tilos. Tilos továbbá a cég írásbeli engedélye, beleegyezése nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai müvelet segítségével nyilvánosságra hozni vagy újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Az INDAS Kft. követelheti a jogsértés befejezését és kárának megtérítését.

Az oldalról értesüléseket átvenni csak az oldalra való hivatkozással lehetséges, azzal a feltétellel, hogy az átvevő

  1. semmilyen formában nem módosítja az eredeti információt,
  2. a cégre és oldalra egyaránt, egyértelmü hivatkozással utal, azaz minden közlésnél feltünteti azt.

Az indas.hu domainnév, valamint az "Indas.hu" név szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása, a hivatkozás kivételével, kizárólag az INDAS Kft. előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

A partner cégek honlapunkon felhasznált termékei és hírei (beleértve a képi és szövegi megjelenést is) szerzői jogvédelem alatt állnak. Személyes és nem kereskedelmi felhasználáson kívül tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen vagy bármilyen adathordozó eszközön tárolni.

Az INDAS hiteles és pontos információk közlésére törekszik, de az információközlésben felmerülő esetleges pontatlanságokért és ebből keletkezett károkért felelősséget nem vállal.