Megoldás a papírmunka helyett

A cégek életében lejön a pillanat, mikor nem lehet már számítógép nélkül megoldani az adminsiztrációt. A hagyományos táblázat kezelő programok már nem adnak elég komplex megoldást. Ekkor jön a kérdés, melyik program a megfelelő?

Elsőre ijesztőnek tünhet a keresés, mivel nem ismerjük a szempontokat. Fontos előtérbe helyezni, hogy nekünk mire van szükségünk. Gyors és kézre álló programra, ami lehetőség szerint nem kerül sokba. Itt nagyon komoly verseny van a piacon, nehéz megállapítani ki miért jó vagy rosszabb és ez még jobban összezavarhatja a vállalkozókat. Egy jó választással időt és energiát spórolunk meg, de nem mindig a legdrágább megoldás a legjobb, főleg ha egyedi igényeink is vannak a mükösét illetően.

A ModuPro esetében Ön dönti el, a vásárló, hogy mekkora nagyságú és összetettségü programra van szüksége. Lehet az kis ABC, vagy alkatrész kereskedő, de háztartási cikkek árusítója is akár a megoldásunk sok terhet levehet a válláról.

Folyamatos ügyfélszolgálatunk segít bármilyen problémája merül fel, legyen az akár gazdasági folyamat lekezelése, vagy programmal kapcsolatos kérdés.

Csak a legfontosabb program modulokat említve, amire minden kis- és középvállalkozás igényt szokott tartani:

  • Teljeskörü munkalap kezelés
  • Számlázás
  • Ügyfélnyilvántartás
  • Raktárkezelés
  • Pénztár kezelés
  • Technikai adattár
  • Vezetői statisztikák

Minden egy helyen, 149.990,- HUF (+áfa) áron elérhető.

Mindenképpen azt javasoljuk, vásárlás előtt próbálja ki a program demo változatát!

DEMO VÁLTLOZAT MEGTEKINTÉSE

TOVÁBB A TERMÉKHEZ



Vissza

Friss hírek

2017 Januártól sem kötelező a pénztárgép

2016-11-03

Új szabályozások 2016-ban

2015-09-17

Megoldás a papírmunka helyett

2015-08-10