Szolgáltatások

Telepítés és beüzemelés

Telepítés és beüzemelés – A szoftvereink telepítéséhez kérheti kollegáink segítségét. A műveletek elvégzéséhez szakszerű tanácsokat adhatunk telefonon keresztül, de lehetőség van távoli asztali elérésen keresztül közvetlen a telepítés helyén történő segítség nyújtásra. (ehhez a művelethez megfelelő internet kapcsolat szükséges.)

Telepítés és beüzemelés

Termékeink bevezetéséhez szükséges bemutatás, használati oktatás

A főként kis- és középvállalkozások számára készült szoftver egy vállalat teljes működését képes lefedni. Az összefüggések megismerése illetve a szakszerű használat nagyban meggyorsítja a mindennapi munka folyamatait. Annak érdekében, hogy ezt Ön minél hamarabb megismerje programunk praktikáit, kérésre külön bemutatót szervezünk kollegáinak és Önnek. Az esemény alkalmával átfogóan bemutatjuk a műveleteket illetve az egymásra épülő modulok működését.

Az oktatás tágabb körű ismeretekkel láthatja el. Tematikusan végighaladva, több időt szánunk egy-egy témakörnek és a résztvevőkkel példákat hajtunk végre annak érdekében, hogy gyorsabban elsajátítsák a program működési metodikáját. Az eseményt az Ön kérése szerint személyre szabhatjuk, akár több napra is tervezhetjük.

Javasoljuk, hogyha friss vállalkozásról beszélünk, mindenképpen vegyen részt oktatásunkon így több év tapasztalatát felölelő tudással ruházzuk fel, amelyekkel időt és főleg pénzt spórol meg hosszútávon!

 

Termékeink bevezetéséhez szükséges bemutatás

Általános karbantartás

A karbantartás keretein belül, cégünk biztosítja Önnek, az akadálytalan és könnyed működést. A programját folyamatosan a legfrissebb verzión tartjuk, mely figyelembe veszi és követi a változó Magyarországi jogi követelmény rendszert.

Mind emellett cége kiemelt státuszt és prioritást élvez bármilyen módosítás, vagy javítás esetén, amit ilyen esetben díjmentesen biztosítunk. Továbbá, ha ki szeretné egészíteni programját újabb modulokkal, vagy statisztikákkal, a karbantartási szerződés keretein belül, ezt már sokkal kedvezőbb áron teheti meg.

 

Karbantartás

Szoftver módosítása / fejlesztése egyedi igény szerint

A szoftverrel kapcsolatban megjelenhetnek egyedi igények és működési mechanizmust érintő fejlesztési igényiek. Az alap program már önmagában is teljesen személyre szabható, de ügyfeleink eltérő megoldások alapján működtethetik saját rendszereik. Vállalunk természetesen integrációs / összekötési lehetőségek megvalósítását is, például könyvelő programmal. 

Kérésével keressen bizalommal!

Szoftver módosítása

Központi adatbázis létrehozása

A különböző telephelyek eltérő üzletvitelének összehangolása érdekében kérheti, hogy központi adatbázist üzemeltessünk az Ön részére. Ez által a kliensek működése könnyen áttekinthető a vezetők számára és sokkal egyszerűbb meghozni a készletgazdálkodással és pénzgazdálkodással kapcsolatos döntéseket. Kis- és középvállalkozások számára, akik több helyszínen végeznek üzletszerű tevékenységet, új szintre emeli az átláthatóságot. 

Központi adatbázis létrehozása