Megrendelés

ModuPro - Ügyviteli és Vállalatvezetési rendszer

A ModuPro adminisztrációs program alkalmas kis- és középvállalkozások számára a teljes ügyviteli folyamatait átvenni. Ha nem szeretne folyamatosan a jogásszal és könyvelővel egyeztetni a számlázási és raktározási és egyéb problémákról, válassza a ModuPro-t.

Kérésére DEMO verziót biztosítunk, ahol kipróbálhatja az Ön által megjelölt folyamat müködését. A program modulokból épül fel, melyek önmagukban is egészként képesek müködni, így költséghatékony megoldást talál, ha specifikusan például csak számlázás érdekli. Nincs szüksége többet bonyolult programokra.

Kérjük állítsa össze az Önnek megfelelő programtartalmat és munkatársunk jelentkezni fog Önnél ajánlatunkkal!

 

Ajánlatkérés

 

DEMO


 

HaynesPro - Személy- és tehergépjármü adatbázisok

A HaynesPro adatbázis méltán híres az elektronikus adatbázis kiszolgálók közt. Lehetőséget biztosítünk Önnek, hogy most INGYEN kipróbálhassa az adatforrrást. A teszt időszak alatt teljes hozzáférést biztosítunk, majd később eldöntheti, bevált-e az adatbázis. Az "Megrendelés" gombra kattintva megkezdheti a személygépjármü vagy tehergépjármü adathalmazok megrendelési folyamatát. Kérdés estén kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat!

 

Megrendelés

HaynesPro ajánlatkérés 2

Tester profesional Delphi

A Delphi cég rendkívül sok megoldást kínál a szervízek számára, legyen szó elektronikáról, rendszerekről, gépekről vagy technológiákról egyaránt. A repetroár jeles tagja a márkafüggetlen Delphi DS150E, amely bármely mühely számára az egyik legbiztosabb segítség lehet hibakód kiolvasás terén.

Rendszeresen szervezünk bemutatókat, ahol kipróbálható az eszközt és meg tud győződni annak tudásáról.

A rendszerhez tartozó kábelek az alapcsomagon felül extrának számítanak így ezeket igény szerint rendeljük. Kérjük az ajánlatkérés kapcsán jelölje meg az Ön által használni kívánt tartozékokat és munkatársunk hamarosan megkeresik ajánlatunkkal!

 

Ajánlatkérés

Delphi ajánlatkérés