ModuPro

Választható modulok listája

Az általunk kifejlesztett ügyviteli program lehetőséget kínál egy üzleti egység teljes tevékenységének lefedésére, beleértve a munkalap kezelést; raktározási folyamatok kezelését; számlázási folyamatokat. Más komplett ügyviteli szoftverrel ellentétben, a ModuPro esetében lehetőséget biztosítunk Önnek arra, hogy az üzleti igényeinek megfelelően összeválogassa azt a program csomagot, amely funkciói lefedik teljességgel igényeit. A modulok külön-külön is müködőképesek.

A ingyenes DEMO változat letöltéséhez kattintson IDE.

Ügyfélkezelés, ügyfél adminisztráció modul

Lehetőséget biztosít a cég ügyféladatainak a tárolására, rendszerezésére, csoportosítására, a kapcsolattartási információk és feladatok követésére, kezelésére. Az ügyfélkezelési modul segítségévéle mindig tudni fogja, kivel mit beszélt, akár Ön, akár a kapcsolattartója. Ügyfélcsoportok és státuszok létrehozása, megjegyzéskezelővel is elláttott modul elengedhetetlen a kereskedelmi napi munkában.

Pénztár kezelés, házi pénztár program modul

A programrész rendelhető önálló modulként. Önálló programként lehetőséget biztosít a jogszabályokban, a vállalkozások részére kötelezően előírt házipénztár vezetési kötelezettségek teljesítésére. Egyéb modulokhoz kötve, automatikusan kezeli a számlamozgásokhoz kötődő pénztárforgalmat, lehetőséget biztosít az egyéb pénzmozgások bizonylatolására, kezelésére, átutalásos bizonylatok és további, a pénzügyi ügyvitelt teljeskörüen lefedő tevékenységekre.

Kiváltja a kézi számlázáshoz és bizonylatoláshoz kötődő pénztárvezetési kötelezettségek idő és pénzigényes tortúráját számtalan kényelmi funkcióval. Segíti a felhasználókat munkájukban. Rendeltetésszerü használatával biztosítja magát és cégét, hogy teljesíti a jogszabályokban foglalt pénztárvezetési előírásokat.

(Igény esetén, egyedi ajánlat alapján, vállaljuk adatexport állományok készítését könyvelő szoftverek felé is (automatizált könyvelésre feladás).)

Számlázás, számlázó program modul

Teljes egységet a pénztár modullal képez, mert így a számla típusától függően, a program önállóan kezeli a pénzügyi bizonylatokat és a kapcsolódó pénztárakat is, a lehető legkisebb mértékre csökkentve ezzel a vállalkozásokra nehezedő adminisztrációs terheket.

Segítségével, az előírásoknak megfelelő módon, tartalommal és formátumban állíthat ki árajánlatokat, szállító leveleket, rész, előleg, proforma, közösségi számlákat és belső bizonylatokat, valamint ezek szükség szerinti jóváíró és érvénytelenítő változatát.

Raktárkezelés, raktárkezelő program modul

A raktárkezelő adminisztrációs programrész, a bolthoz, és/vagy a munkalapkezeléshez illesztve biztosítja, a cége hatékony müködése érdekében, a raktári cikkek nyilvántartását és kezelését, az anyagmozgások követését és bizonylatolását, a felelősségek automatikus rögzítését, a raktárellenőrzések, kimutatások és statisztikák elkészítését is.

A modul három összeállításban rendelhető. A kis raktárak számára, azok számára, akik több kisraktárral rendelkező ügyfelek, illetve a harmadik összeállítássa azoknak a raktáraknak segít, ahol tervszerü anyaggazdálkodás folyik.

Munkalapkezelés, mühely munkalap, munkalapok adminisztrációja modul

A munkalapkezelő program modul a különböző javító, szerelő és szolgáltató egységek, cégek mükődését segíti. Egyéb modulokkal összekötve, mint ügyfélnyilvántartás, raktárkezelés, számlázás, teljes körüen végigköveti az adminisztrációs folyamatokat az ügyfelek megérkezésétől, az igényeik rögzítésén és kielégítésén át, a számlázásig, illetve biztosítja az esetleges garanciális kifogások kezelését. Segítségével, a lehető legkisebb energiával oldhatja meg az ügyfelek rugalmas kezelését, az igények követését és egyértelmü, átlátható képet kap a cége müködéséről.

Bolt kezelés, bolti adminisztrációs program modul

A bolti program modula kereskedelmi egységek igényeinek a kielégítésére készült. Egy sokoldalú és könnyen kezelhető felület, ami a raktári cikkek hatékony értékesítését teszi lehetővé. Feladatát az egyéb programrészekhez illesztve, mint ügyfélnyilvántartás, raktárkezelés, számlázás, látja el.

Speciális lehetősége a modulnak, a gyüjtő funkció. Segítségével lehetősége nyílik az időszakos elszámolású ügyfeleinek kiadott, de még nem számlázott, kifizetett raktári cikkek teljes körü kezelésére.

Központi adatbázis modul

Ezt a modult azon szervizek számára ajánljuk, ahol 2 vagy több telephely dolgozik, mint cégcsoport vagy azonos a tulajdonos. Ennek a modulnak a segítségével jelentősen egyszerüsödik adminisztrációs munkájuk és nagyon könnyen összehangolható a különböző állomások munkája.

A központi adatbázis segítségével az interneten keresztül szinkronban tudja tartani a különböző szervizek adatállományát, legyen az akár a szomszédban, vagy az ország teljesen másik pontján. Ön és a szerelői pontosan tudni fogják, milyen javítást, melyik mühely, mikor, milyen kilométerállásnál és milyen anyagokkal végeztek el egy autón a nélkül, hogy információt keresnének a másik mühely vagy mühelyektől.

Ez egy zárt rendszer. Amennyiben Ön igényt tart erre a szolgáltatásra, kizárólag a megbeszélt és megjelölt szervizek közt fog ez az adatáramlás az interneten keresztül létrejönni.

Flottakezelés modul

Ennek a modulnak a segítségével könnyedén és átláthatóan intézheti a flottás javításokat. A modul összeköthető az általunk készített központi adatbázis kezelő modulunkkal, ahol intézheti az ajánlatok engedélyeztetését és folyamatosan ellenőrizheti az elvégzett munkákat. Továbbá lehetővé teszi a szerviz egység és a flotta kezelő közti könnyed adatáramlást, mely megkönnyíti mind a két fél munkáját.

Amennyiben már meglévő és müködő rendszerhez szeretné használni ezt a modult, arra is van megoldásunk.

A fenti elemekre kattintva megtekintheti, hogy egyes modulok milyen funkciót látnak el!

Kérjen ajánlatot!

A ModuPro adminisztrációs program alkalmas kis- és középvállalkozások számára a teljes ügyviteli folyamatait átvenni. Ha nem szeretne folyamatosan a jogásszal és könyvelővel egyeztetni a számlázási és raktározási és egyéb problémákról, válassza a ModuPro-t.

Kérésére DEMO verziót biztosítunk, ahol kipróbálhatja az Ön által megjelölt folyamat müködését. A program modulokból épül fel, melyek önmagukban is egészként képesek müködni, így költséghatékony megoldást talál, ha specifikusan például csak számlázás érdekli. Nincs szüksége többet bonyolult programokra.

Kérjük állítsa össze az Önnek megfelelő programtartalmat és munkatársunk jelentkezni fog Önnél ajánlatunkkal!

 

Ajánlatkérés

 

DEMO